Butik / Værksted/ Events/ Webshop

Blog
På tur med julebuffet
09.12.2018

Det er altid stort når vi skal afsted på tur med vores værksted.

Men hos Keylane bliver det ekstra stort for de giver hvert år deres medarbejdere og familier en julefest med højt til loftet! Vi er glade for at være et hyggeligt indslag, hvor festdeltagernes børn får lov at slå sig løs med materialer fra den kreative buffét!

-Og så er det klart at alt det de producere må de selvfølgelig tage med hjem. På buffetten er der en masse materialer der alle sammen kan kombineres på utallige måder. På bordene har vi lagt vejledninger til 22 forskellige ideer.

Der er også limstifter, sakse og en lille balje med vand til limpenslerne. Ved buffetten er der et bord med limpistoler og glimmer. For hvad er julen uden glimmer! Vi er "Nisser" fire der står klar til at hjælpe og komme med gode idéer. Men gæsterne i år var selv fuld af gode idéer! Se bare fotos nedenunder:-)

Her har en af de kreative festdeltagere lavet sin egen variant af vores snemandslanterne! og en snekrystal og et snelandskab.

Mor og datter i dyb koncentration! 

Her er der lavet et hold små skiløbere! De er så glade for sne og sover med skiene på for ikke at gå glip af det mindste snefnug!

Kommentarer (0)

Skriv en kommentarMød os på: 

 

   hultertbulter i Kgs. Lyngby, Hovedstaden, DK på Houzz

Nyhedsbrev

hulterTbulter I/S, Bagsværd Hovedgade 83, 2860 Bagsværd, info@hultertbulter.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk