Butik / Værksted/ Events/ Webshop

Blog
Lærred er ikke kun til maling Idé no. 1
01.01.2019

SilkClay kan bruges på mange forskellige måder. 

Her har jeg taget et 15x15 cm lærred og malet det med et mønster, det behøver man ikke at gøre, men det gør det lidt lettere at finde på et mønster. 

Jeg har brugt en dåse silkclay på 14 gr. i den kedeligste farve til at lave et mønster. Det skal faktisk bare presses let ned mod lærredet uden brug af lim.

Så malede jeg med sølv- maling. Bare direkte oven på SilkClayen.

Så forsøgte jeg at presse rhinsten ned i den endnu ikke tørre SilkClay og malingen.

Bare fordi jeg kunne...og det blev jo helt fint! 

Så brugte jeg det der værktøj der følger med når man investere i et helt rør Clay, men man kunne vel egentligt også bruge alle mulige andre ting til at skabe effekter med.

Tandstikker, et stykke staniol der er krøllet sammen eller andre ting. Det er bare at prøve sig frem.

Og du kan blive ved med at bygge på dit billede.

Det er nærmest mere et spørgsmål om at stoppe mens legen er god.

Malingen lagde jeg på med en svamp og i nuancer. Jeg blandede farverne ved at duppe overgangene med svampen.

Her har jeg brugt FoamClay. Jeg tegnede motivet op med en blyant og så pressede jeg bare clay på og skubbede det med fingrene helt ud til kanten af blyantsstregerne.

Og da farverne i Clay kan blandes så er der jo mulighed for at lave nogle ret vilde billeder.

Du skal bare ikke hænge dit billede i direkte sollys da det ikke er lysægte.

God Fornøjelse 

MVH Minna

Kommentarer (1)
Steen
15.02.2019 (20:36)
Hej hultertbulter.

Jeg overvejer at lave nogle større værker af Silk clay, men er bekymret for det med at de ikke er lysægte. Hvor ved du det fra? Spørger da jeg overhoved ikke kan finde de info nogen steder om produktet, kun her på din blog. Og har du så evt nogen erfaring med at UV-fernisere (spray eller pensel) silk clay værker, så de ikke falmer i farverne??
Mvh steen
15.02.2019 (23:27)

Hej SteenDet lyder spændende med større værker med clay. Jeg skriver ud fra erfaring da alt det vi har lavet i værkstedet ud i dukker og figurer falmer over tid. Jeg har aldrig forsøgt med en efter behandling af mine clay-relief/ malerier, men det er klart at dem jeg har malet oven på med akrylmaling, de står som da jeg lavede dem... Men når jeg tænker efter så har jeg to mindre værker kun skabt med foamclay. De har aldrig hængt i direkte sollys (det har figurene), så de er ikke falmet.  Jeg ville nok lave en prøve med og uden efterbehandling.  Hvad med at lave nogle prøver inden du påbegynder noget større værk?mvh MinnaSkriv en kommentarMød os på: 

 

   hultertbulter i Kgs. Lyngby, Hovedstaden, DK på Houzz

Nyhedsbrev

hulterTbulter I/S, Bagsværd Hovedgade 83, 2860 Bagsværd, info@hultertbulter.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk