Vi holder lukket den 13/5 Kristi himmelfartsdag

Vores Webshop er jo altid åben og vi sender ud, men du kan også hente din ordre i butikken: tirsdag, torsdag og fredag 12-17 og lørdag -søndag 10-15.Fri fragt ved køb over 600 kr

Fragt 49 kr

Vi pakker og sender inden for fem hverdage

Butik / Værksted/ Events/ Webshop

Handelsbetingelser

 

 

Hjemmesiden www.hultertbulter.dk drives af firmaet:

hulterTbulter I/S.  CVR nr. 34998795

TELEFON  50418803, Bagsværd Hovedgade 83, 2880 Bagsværd

email : info@hultertbulter.dk

 

Produktinformation:

På hulterTbulter.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til hulterTbulter.dk via info@hultertbulter.dk.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt hulterTbulter.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Levering:

Alle ordre bliver afsendt indenfor 3 -5 hverdage, hvis de er på lager. Såfremt Varen ikke er på vores lager vil du hurtigst muligt blive kontaktet med en leveringstid og her skal du skriftligt bekræfte at du stadig ønsker at opretholde ordren. Alle varer sendes med GLS og bliver pålagt fragt på 49 kr. omdeles til nærmeste pakkeshop..

Kan du afhente varen.?

Dette kan kun ske ved forudgående aftale med hulterTbulter I/S om tid, sted og betaling.

 

 

Aftaleindgåelse:

Præsentation af varer sammen med en pris på hulterTbulter.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra HulterTbulter.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til hulterTbulter.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og hulterTbulter.dk er først indgået, når hulterTbulter.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Du skal til ethvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Vi opfordrer derfor til at handelsbetingelserne læses godt igennem for at gøre dig bekendt med de rettighede og forpligtelser som vilkårene giver dig.

 

Betaling:

På hjemmesiden kan betale hos os via kreditkort (Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA-Electron, Mastercard, Diners Club, JCB, Paypal, Mobilepay) eller bankoverførsel

Ved betaling med mobile Pay og konto overførsel vil varen blive sendt når vi har modtaget det korrekte beløb inklusiv eventuelle fragtomkostninger. Ved betaling med Pay pal, trækkes pengene først når HulterTbulter sender varen afsted.

Bankforbindelse:

Danske bank.

Registrerings nr: 4190

konto nr: 4190636887

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

hulterTbulter.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for HulterTbulters kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og hulterTbulter.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til hulterTbulters egen beskrivelse.

 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for hulterTbulter.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

hulterTbulter.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret:

Når du handler på nettet og hos www.hultertbulter.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på (se nærmere under ”varens stand”).  

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS - ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Ved returnering skal varen lægges tilbage i original emballagen og pakkes forsvarligt ind i fragtemballage. Du må ikke skrive eller klister labels på original emballagen, dette skal gøres på fragtemballagen. 

 

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

 

hulterTbulter I/S betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i aftalt stand.

 

 

 

Forbehold for ændringer:

hulterTbulter I/S  forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


Mød os på: 

 

   hultertbulter i Kgs. Lyngby, Hovedstaden, DK på Houzz

Nyhedsbrev

hulterTbulter I/S, Bagsværd Hovedgade 83, 2880 Bagsværd, info@hultertbulter.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk