Kunstskole for børn

Alle kan tænke kreativt, men det kræver et erfaringsgrundlag. Du skal vide noget om materialerne, og hvordan du skal håndtere dem. For at få de bedste resultater skal du kende de rigtige metoder, og hvilke af materialerne de kan bruges på. Jo mere du ved, desto flere nye måder kan du opfinde.

Når børn “går til krea”, opbygger de viden og know-how om materialerne og metoderne. Ikke kun den lette skoleagtige viden, som man kan udspørge dem om, men også den mere subtile, der sidder i fingrene, og som kunstnere er årevis om at opbygge. Den der gør forskellen mellem god og rigtig god! Viden gør dygtig, men Øvelse gør mester.

 

tasker der er lavet i kunstskolen

Kunstskolens forskellige hold

Vi har to hold på vores kunstskole, Mini-Art og Smart-Art, hvor vi arbejder med de samme materialer og metoder. Forskellen er alderen og også sværhedsgraden. På Smart-Art er for alderen: 9 – 12 år. Smart-Art fordeles til et hold om tirsdagen og et hold om onsdagen fra klokken 16:30 – 18:00. Mini-Art er for alderen 4 – 8 år. Det er om lørdagen fra klokken 9:00 – 10:00. Kunstskolen er på et niveau, hvor alle kan følge med, sådan så alle får en god oplevelse med at være kreativ, og alle får lært nogle metoder, som kan bruges igen og igen. Hvis du vil vide mere om de specifikke hold, kan du klikke på dem for at læse mere. De kan findes nederst på siden.

Kunstskolen for børn holdte fremvisning af billeder

Fælles for vores hold er, at vi laver en fernisering til sidst, hvor forældre, søskende, bedste og onkelmorfar og hvem I ellers vil invitere med, kan komme og se og høre, om det børnene har lavet. Her udleverer vi et diplom, og de får de 5-6 lækre ting med hjem, de har produceret.

Til forældrene

Skal jeg som forældre blive? Det er som udgangspunkt ikke meningen, at forældrene skal blive. Der kan være tilfælde, hvor det er en god idé, men oftest vil det forstyrre barnets læreproces. Vi er pædagogisk uddannet personale med mange års erfaring i at arbejde med børn, og det er oftest sådan, at børnene er klar til at arbejde, så snart mor eller far er gået ud for at købe ind, eller hvad de nu finder på i Bagsværd.

Vi gør i øvrigt en dyd ud af den gode stemning! Vores kunstskole er et sted, hvor man møder ligesindede krea-nørder, der elsker at lave spændende og sjove ting med hænderne! Så humøret er altid højt!

Tilmeld dig kunstskolen her

Indkøbskurv