Kreativ eksplosion!

Den kreative kunstskole for børn

Det at være kreativ kan være svært og udfordrende, men vi gør det sjovt og nemt uden at du som forældre skal få sved på panden 😉

Kære forældre

Vi kender det, det med at finde kreative ting til børn er svært, virkelig svært.

Især når man nu skal konkurrere mod ipad og computerspil.

Hvad skal man købe, skal man købe noget glimmer, noget karton eller måske bare nogle piberensere. Pludselig har man købt alle mulige ting, men ved ikke hvad man skal gøre med dem! Og udover det, er der pludselig glimmer i hele stuen, puhh bliver helt træt ved tanken. Derfor satte vi os for at gøre det nemt at være kreativ!

Vores mål var:

✅ Øge kreativiteten hos børn

✅ Skabe aktiviter som virkelig er sjove

✅ Give børn en pause fra ipad, computer osv.

✅ Få børn til at skabe noget de virkelig er stolte af

✅ Løse disse mål uden hjemmet bliver smurt ind i malling og glimmer

tasker der er lavet i kunstskolen

Derfor skabte vi kunstskolen!

Et sted hvor vi lærer børn den grundlæggende viden de skal have for at bruge materialerne, samt hvor vi guider og giver gode råd.

Dette skaber det perfekte miljø for at være kreativ og for at udvikle sine kreative evner.

Vores hovedmål med Kunstskolen er stadigvæk glæden ved det kreative arbejde! Det er meget vigtigt for os at det er sjovt at være kreativ, da man lærer  bedst når man har det sjovt 

fordelene ved kunstskolen er derfor at børn lærer ved selv at skabe noget, hvilket både gør dem glade men også rigtig stolte.

Dette øger deres kreativitet samt deres forståelse for de forskellige materialer. I denne tid får de en pause fra internettet og ipad, samt at du som forældre slipper for sved på panden da dit hjem ikke bliver smurt ind i glimmer! selvom det også kan være pænt 😉

Anmeldelser af HulterTbulter

4.9/5

4,9/5 stjerner

4.6/5

4,6/5 stjerner

Lasse Storm OlsenGoogle
Read More
Min datter har luge tilbragt 4 dage på "Sommerferie kreaskole" og har været vildt begejstret hun glæder sig allerede til uge 32 hvor hun tager 4 dage mere 💝
Anne-Gitte GreveFacebook
Read More
Et superhyggeligt værksted/ butik, med en skøn atmosfære,de 2 kvinder der driver stedet er utroligt venlige inspirerende imødekommende, kompetente og gode til at lære fra sig👍 kan varmt anbefales🌸
Louise Lærke HegnsbølFacebook
Read More
Lidt kvalitetstid med ungerne i et kreativt rum. Genialt koncept og mega hyggeligt og det bedste: man skal ikke rydde op efter sine børn😉 det er bestemt ikke sidste gang vi kommer og det kan helt klart anbefales👌🏼
Peter GrouleGoogel
Read More
Fint spændende sted og søde indehavere
Anna-Marie MøllerFacebook
Read More
HulterTbulter er et fedt sted, fyldt med kreativitet og gode ideer, for børn og barnlige sjæle. Igang sat af to skønne og kreative damer Pernelle og Minna, fyldt med gåpå mod og energi. HulterTbulter er helt klart et besøg værd, med børn, børnebørn, låne børn eller hvad man nu kan skrabe til sig af børn..😀😀😀
Brian Bredal KristensenFacebook
Read More
Fedt kreativt værksted hvor alle ideerne kan udfoldes
Previous
Next

Sommerkunstskolen

Skal du også være kreativ i din sommerferie? 

Vi har planlagt to fantastiske kreative uger hvor man kan deltage i Sommerkunstskolen! Du kan både deltage i uge 26 Mandag til Fredag ( 27/6 – 1/7 ) og i 31 Mandag til Fredag (1/8 – 5/8) og er for alle børn der er 6 år eller ældre

Alle dage er fra kl. 9-14. Vi starter med spise morgenmad (inkluderet i kunstskolen) og her taler vi om det projekt vi skal igang med at lave! 

Alle får udleveret en Krea Arbejdsbog som vi skal bruge til at skitsere og designe vores kreationer og det er også i denne bog at vi gemmer vores guldkorn som vi lærer undervejs 

Efter morgenmaden, går vi igang med projektet, hvilket vi arbejder på helt indtil frokost, her skal man selv medbringe madpakke og vi servere saft og vand. Her snakker vi om projektet og hvilke ting vi har lært! 

Vi forsætter så det kreative arbejde indtil klokken bliver 14 her bliver børnene hentet og forældre kan se de flotte kreationer som børnene har lavet, og man må selvfølgelig gerne få sine kreationer med hjem.

OBS: Hvis det passer bedre for nogen forældre må man også gerne aflevere kl.8 og hente kl.15

Mandag: Picasso billeder lavet af pap og mosgummi. Vi skal klippe former og figurer ud af mosgummi og på den måde skabe et ansigt som træder ud af billedet! Former og figurer males og dekoreres, og på denne måde skaber vi et 3D kunstværk.

Tirsdag: Smykker og nøgleringe. I dag skal arbejde med en masse materialer. Vi skal bla. Skabe små fine vedhæng i cernit. Vi skal lærer hvordan man knytter i snor, samt hvordan man bruger glas og træperler til at dekorere sine smykker.

Onsdag: I dag skal vi lave kreationer med ispinde. Vi skal bygge noget vi kan bruge derhjemme og derefter skal det dekorere det med flotte farver, smukke sten og bånd.

Torsdag: I dag skal vi lave en magisk mekanisk box. Vi skal skabe en eventyrlig box hvor vi ved hjælp af et lille håndtag kan få ting til at bevæge sig. Det kan være en robot eller en smuk balletdanser der kan dreje rundt.

Fredag: I dag skal vi rigtigt lege med det kreative, vi skal nemlig spille krea-udfordringen. Vi skal have alle mulige materialer i spil og skæbnen vil hjælpe os med hvad vi skal bygge. I spillet er der massere af krea udfordringer som vi skal bruge vores fantasi til at løse. 

Mandag: I dag skal vi skabe en steampunk æske. Vi skal bruge mosgummi og flæk ærter, for at give den det helt rigtige mystiske og vilde udseende.

Tirsdag: I dag skal vi skabe en skulptur, men ikke helt som vi kender dem. Vi skaber skulpturen med bonzai tråd og en nylonstrømpe. Efterfølgende skal skulpturen dekoreres med farver.

Onsdag: Smykker og nøgleringe. I dag skal arbejde med en masse materialer. Vi skal bla. Skabe små fine vedhæng i cernit. Vi skal lærer hvordan man knytter i snor, samt hvordan man bruger glas og træperler til at dekorere sine smykker.

Torsdag: I dag skal vi lave et glas om til en vase med støbegips og mosaiksten. Vaserne skaber vi med gipspulver som vi blander med farve og mosaik sten.

Fredag: I dag skal vi skabe et kunstværk med mosaik. Vi skal selv klippe vores mosaik stykker så de bliver præcis som vi gerne vil have dem.

En dags kunstskole

Vælg en dag
kr 499
 • En dags krea sjov
 • Proffesionel indstruktør
 • Krea Arbejdbog
 • Morgenmad
Uge 26

5 dages Kunstskole

Mandag til Fredag
kr 2000
 • 5 dages krea sjov
 • Proffesionel indstruktør
 • Krea Arbejdsbog
 • Morgenmad
 • Diplom
Uge 26

5 dages Kunstskole

Mandag til Fredag
kr 2000
 • 5 dages krea sjov
 • Proffesionel indstruktør
 • Krea Arbejdsbog
 • Morgenmad
 • Diplom
Uge 31

En dags kunstskole

Vælg en dag
kr 499
 • En dags krea sjov
 • Proffesionel indstruktør
 • Krea Arbejdsbog
 • Morgenmad
Uge 31

Ofte stillede spørgsmål til Sommerkunstskolen

Nej det skal man ikke, hverken i den normale kunstskole eller i sommerkunstskolen, men du kommer til at få erfaring med en masse spændene materialer!

Vi lærer dig at blive kreativ, og når man er i kunstskolen bliver man vildt inspireret og kan altid spørge om hjælp!

Adressen til kunstskolen er: Bagsværd hovedgade 83. 2880, Bagsværd. 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, selv ved det mindste spørgsmål! Tlf: 22 79 64 45 Mail: info@hultertbulter.dk

Indkøbskurv