Vi har lukket den 16/3-19. Og det er fordi vi holder et superhyggeligt krea-arrangement for børnene i Vandtårnet/ Jægersborg Fritidscenter


Vi skal flytte! -den 1. maj 2019,       (Scroll ned forat se sidens indhold :-) )..men ikke så langt væk. Vi rykker til Bagsværd Hovedgade og kan allerede nu afsløre at vi invitere til fest en hel weekend. Vi glæder os til at vise jer vores nye lokaler. Både dig der er fast kunde, samarbejdspartner, kollega eller familie og dig, der slet ikke kender os endnu. Hold øje med siden, vi skriver snart mere om "Den-Store-Flyttedag"Vi har stadig åbent helt til midt april i det gamle lokale så om kom forbi og arbejd som altid!Kreative materialer til kreative sjæle

Mini - Art

Kreativitet? -Det er noget vi går til!!

Mini-Art:

Kunstskole for børn

Alder:4-6 år

Tidspunkt: søndag

kl.  10.00 – 11.00

10 gange á 1 time

Kursus start 1. gang 20/1-2019

Pris: 2000 kr.  (inkl. Materialer)

Bemærk!Vi tager fotos som vi bruger på vores egen hjemmeside og på de sociale medier, men kun af arbejderne hænder :-)

Hej med dig! 

Til mini-art skal vi lære hvordan vi bruger ler, gips til at skabe smukke ting.

Vi skal lære hvordan du får dine ideer til at lykkedes. Så det bliver rigtig sjovt! 

Du får alle de ting du laver med hjem, men først til sidst hvorvi laver en udstilling så mor og far kan se det hele! 

Hvis du vil lave mere så vil der efter hver lektion være mulighed for at købe en pakke med de materialer vi har arbejdet med hjem.

Mini-Art Skema

Se fotos fra de andre hold længere nede på denne side

Tilmelding

Til forældrene:

Mini-art er et kreativt kursus for de mindste. Vi tager udgangspunkt i barnets nysgerrighed og trang til at skabe.  Vi skal opbygge og udbygge kompetencer i forhold til de forskellige materialer. Vi arbejder med farvelære, hvordan bruges saksen, og modellering.

Vi ved at kendskab til teknikker i forhold til materialerne giver en større succes og større mulighed for at være kreativ og tænke nyt. Når børn arbejder med deres hænder ved vi at de gennem sanserne kommer i kontakt med sig selv, så de får lyst til at udtrykke sig på kurset i materialer og i dagligdagen skaber det børn som kan mærke hvad de vil og har mod til at udtrykke det.

Vi er alle født kreative, det vigtige er om vi får mulighed for at udvikle det med succes, det er derfor vigtigt at vi tidligt giver børnene de rigtige teknikker og værktøjer til at skabe det resultat børnene gerne vil have.

Mange hilsner og på gensyn

Minna og Pernelle

 hulterTbulter I/S


Mød os på: 

 

   hultertbulter i Kgs. Lyngby, Hovedstaden, DK på Houzz

Nyhedsbrev

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk