Sådan! -Så har vi åbnet værkstedet igenÅbningstiderBook et BordKreative materialer til kreative sjæle

Butikken

I vores butik kan du komme i vores åbningstid og købe ind. Vi har mange forskellige materialer du kan bruge til dine kreative projketer der hjemme. 

Fordelen er at hos os kan du købe ind til meget forskelligt da vi sælger i mindre portioner. Du kan også vælge at købe vores pakker som vi har udviklet og pakket her i værkstedet. De indeholder materialer og vejledning, så kan du bare gå igang. Pakkerne er perfekte til gaver og til kedelige regnvejrsdage (det danske vejr, du ved nok)

I butikken kan du til tider finde ting vi ikke sælger over nettet, ligesom du kan finde ting som vi har været heldige at kunne indkøbe ganske få af. På den måde kan du finde helt unikke ting. (se fotos af vores butik længere nede)

 

Åbningstider i butikken: tirsdag 12-17/ fredag 12-17/ lørdag og søndag kl. 11-16


Kreative materialer til kreative sjæle


Den 1.maj flyttede vi til nye lokaler. Vi er SÅ begejstrede! Se bare her! Meget mere plads så at være kreativ på! Så bliver der for alvor plads til lækre materialer og fantastiske pakker der gør det sjovere og lettere at være kreativ og så på en hel almindelige hverdag!

Uha! det tager form! Alle vores varer leder efter en plads, hvor de ser helt rigtige ud! Det skal NOK lykkedes at få det hele til at være der!

Mød os på: 

 

   hultertbulter i Kgs. Lyngby, Hovedstaden, DK på Houzz

Nyhedsbrev

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk