Om os

Kreative ideer og gale streger!

Vores mission med HulterTbulter er at få flere til at hoppe ud i kreative projekter. Både børn og voksne.

Og hvorfor vil vi så gerne det? Jo, der sker så meget godt når du sætter dig ned for at lave noget med hænderne. Alt efter din alder og din erfaring får du noget ud af det.  Det kan være du som voksne kreatør ønsker dig et zen-moment eller du som barn gerne vil lære at tegne eller modellere? Det skal være let at gå til. Derfor har vi kreapakker med vejledninger som kan gøre det let at sætte sig ned også en onsdag eftermiddag og lave noget kreativt. Lige så let som at tage iPad eller mobilen frem. 

Både Pernelle og Minna har altid arbejdet kreativt. Ubevidst om at de en dag skulle stå i deres egen butik har de tillært sig alle mulige metoder og al mulig viden om materialer. Der udover har de forskellige baggrunde som coach, teknikker og pædagog, salgsleder og afdelingsleder. Jo jo, det den viden bliver også brugt i butikken. Desuden kan gode idéer kommer alle steder fra og når du mindst venter det. 

HulterTbulter er ikke bare en butik men også et værksted. Her må du komme og sætte dig ned med noget kreativt du har købt ind i butikken. Vi assistere gerne med gode idéer og råd hvis du har brug for det. Vi rydder op efter dig så alt du skal koncenterer dig om er at skabe noget med dine hænder og dit hoved. 

Vi går meget op i at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi hygger os mens vi arbejder. Det må man altså godt! Det smitter af på alle jer der kommer i vores værksted og butik. Hygge og arbejde er ikke to modstridende ting og det kommer fra de rammer vi har sat: højt til loftet og store armbevægelser.

Historien bag HulterTbulter

Hele balladen om os og vores forretning begyndte med halv en idé, ambitioner og modet til at kaste os ud i det. Vi sad efter arbejde, hjemme hos vores familier og bryggede på gode idéer. Vi hang i timevis i mobilen, hvor vi snakkede om konceptet (vores familier var meget tålmodige) og efter meget snak fandt vi et navn der ikke begrænsede os, en halv idé og et uopvarmet lokale på en gård. Vi ville ikke i banken og låne penge så vi måtte finde de ekstra penge til vareindkøb og hjemmeside et andet sted. Så vi solgte nogle ting på loppemarked og så købte ind og fandt brugte møbler der blev slebet og malet. 

Vi flyttede ti len kontorbygning som også fik en god omgang kreativ fantasi og da vi skulle flytte til vores nuværende adresse var der mange flyttekasse allesammen fyldt med kreative dingenoter. 

Nu bor vi på Bagsværd Hovedgade 83 og er glade for at have et stort vindue ud til vejen! Vi er en del af Bagsværds handelsliv og er med i Vores Bagsværds bestyrelse.

Vi arbejder ihærdigt på at lave krea-pakker og events for både voksne og børn.  

VI glæder os til at se dig.

Indkøbskurv