Foam clay 35 g i forskellige farver

DKK 25,00

Foam clay er et modelleringsmateriale, let at formgive og for fingrene at arbejde med. Med dette materiale kan du skabe flotte skulpturer og modelleringer,  det kun fantasien der sætter grænser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Foam Clay

Foam clay er en selvhærdende modelleringsmasse der indeholder små flamingokugler, dette gør at massen får en let og smidig struktur, som du nemt kan udforme til den ønskede figur. Produktet kaldes også let-ler da det i tør tilstand ikke vejer ret meget. Produktet er også ideelt til at lave dele til dit kreative projekt, hos HulterTbulter bruger vi det ofte til at lave øjne, munde og til beklædning af figurer.  Når du har ladet din figur tørre, bliver figuren så holdbar at den kan leges med! Du vil altså derfor, kunne skabe dit eget legetøj.

Sådan bruger du Foam Clay

Du kan enten beklæde en figur eller bygge den for bunden. Hvis du vil beklæde en figur, så tag lidt clay ad gangen og mas det ud på figuren indtil det dækker, eller du har opnået det ønskede resultat. Hvis du vil bygge figuren for bunden, er det en god idé også at tage lidt clay ad gangen, og hvis det er en større figur, kan det være en god ide at lade dele af figuren tørre før man bygger videre. Foam clay er gennem hærdet efter 24 timer.

Du kan anvende produktet på disse overflader: 

  • Flamingo
  • Pap
  • Træ
  • Glas

Når du er færdig med Foam Clay

Når du er færdig med at bruge foam clay, er det vigtig du husker at lukke bøtten. Bøtten er en lufttæt beholder da materialet hærder når det får luft. Hvis noget af dit clay stadig er blevet hårdt så kan du gøre det smidigt igen ved at tilføje lidt vand, og derefter ælte materialet.

Tips og Tricks

Foam Clay kan med fordel bruges i kombination med Silk Clay og Pearl Clay. Silk Clay og Pearl Clay er også selvhærdende modelleringsmasse og har en ensartet tørre tid og passer derfor rigtig godt sammen. Foam clay smitter ikke af på fingre og glatte overflader så det er ret let at arbejde med.

 

 

Farve

Neon Gul, Lilla, Mørke Lilla, Gul, Mørke Grøn, Brun, Rød, Hvid, Sort, Grøn

Shopping Cart