Mega Hjerte pink/lyserød/rød

DKK 110,00

Mega Hjertet i modelleringspakke med Pearl Clay er en super hyggelige pakke. Alle aldre kan være med. 

Varenummer (SKU): kp1007 Kategori:
Mega Hjertet i pink/lyserød/rød

Modelleringspakke med Pearl Clay og et megahjerte i styropor (flamingo) er et hit til dem der mangler en krea-pakke der virkelig vækker lykke. De smukke blanke plastperler sættes let på ved hjælp af den transparente let klistrende gelé. Denne let klistrende gelé er selvhærdende når den udsættes for almindelig stuetemperatur. Det er let at lave sit helt eget mønster når først perlerne er æltet sammen med limgeléen og klar til brug. Perlerne kan både sættes på flere ad gangen med du kan faktisk også lave én række af perler.

Pakken indeholder:
  • et megahjerte i styropor (flamingo) med pind
  • tre bøtter med farvede plastperler
  • en transparent limgelé
  • en vejledning, der fortæller lige hvordan det skal gøres
Sådan gør du:

Du skal bare dele den transparente gelé i tre lige store stykker. Bland den sammen med perlerne i hver deres bøtte. Vi anbefaler altid at du finder en stor skål fordi det gør det lettere at blande uden at perlerne stikker af.

Skålen skal bare vaskes efterfølgende med almindelig sæbe. Der er ingen afsmitning fra materialerne hverken på skålen eller fingrene. Derfor er det også et modelleringsmateriale der er let at tage frem onsdag eftermiddag og arbejde kreativt.

Pakken er genial både til jul og Valentinsdag. I virkeligheden er den også god til en “elsker-dig” gave når som helst på året.

Shopping Cart