Monster Twins modelleringspakke.

DKK 90,00

En sjov modelleringspakke hvor du kan skabe 2 monstre, som efter hærdning er så holdbare at du kan lege med dem. Brug vejledningen eller din fantasi.

Varenummer (SKU): kp1017 Kategori:
Monster-Twins Modelleringspakker modellering Foam Clay

Her har du en sjov modelleringspakke med Form Clay, hvor du kan modellere to monstre. I vejledningen bliver du guidet til de to sjove næsten helt ens monstre, du kan naturligvis også bruge din fantasi, og modellere dem som du synes de skal se ud.  Ikke alle tvillinger er fuldstændig ens! Du skal måske over veje hvilket univers de kommer fra og om de har et navn?

Modelleringspakker indeholder vejledning til modellering med Foam Clay

Det tager cirka 24 timer for Foam Clay at tørre og når det er tørt kan du lege med figurerne.

Idé: Modelleringspakker modellering Foam Clay

Lav et univers eller en raket til dem af genbrug som papkasse eller cornflakespakken. Brug kassen som bagggrund for det og mal, tegn eller lim papirsrester i og på kassen.

Pakken indeholder :
  • 1 foam clay 35 g
  • 2 små grundfigurer
  •  monsterøjne
  • 1 silk clay blå
Hvad er Form Clay:

Foam clay er et super godt modelleringsmateriale til at modellere med, det er som skabt til at sætte på for eksempel styroporfigurer (flamingo). Foam clay tørre op i luften og er meget holdbart når det er gennem hærdet. Det er så holdbart at du kan bruge figurerne som legetøj. Modelleringspakker modellering Foam Clay

Foam Clay kan med fordel bruges i kombination med Silk Clay og Pearl Clay. Det kan give rigtig mange muligheder for rigtig mange sjove effekter. Både Silke Clay og Pearl Clay er som Form Clay selvhærdende modelleringsmasse og har ensartet tørretid og passer derfor godt sammen.

Foam Clay smitter ikke af på fingre og glatte overflader så det er ret let at arbejde med kreative projketer også på en helt almindelig tirsdag eftermiddag.

Foam clay er gennem hærdet efter 24 timer.

OBS da foam clay hærder i luft, anbefales det at beholde produktet i den lufttætte bøtte,  og at holde bøtten lukket så meget som muligt.

Denne pakke er også rigtig god at bruge til krea på en almindelig hverdag, men også en super god fødselsdagsgave

 

Shopping Cart