Sommerkunstskole uge 26 – Mandag til Fredag

DKK 2.000,00

Sommerkunstskolen er for dig der gerne vil have en kreativ sommer, med en masse sjove projekter. Du kommer til at lære nye krea teknikker og arbejde med en masse slags materialer.

Varenummer (SKU): kus1006 Kategori:

Sommerkunstskole

Alle dage er fra kl. 9-14. Vi begynder med morgenmad hvor vi taler om hvad vi skal i gang med.

Alle får udleveret en Krea Arbejdsbog som vi skal bruge når vi skal skitsere og designe vores kunstværker, det også i bogen vi gemmer det vi lærer undervejs.

Alle skal selv medbringe madpakke til frokost, vi servere saft og vand.

Det er muligt at aflevere allerede kl.8 og hente kl.15 hvis man har brug for det. Dette aftales med os på forhånd.

Alle materialer, drikkevarer og morgenmaden er inkluderet i prisen.

Obs: Hvis man ønsker flere dage, skal man tilføje de dage man ønsker til kurven.

Mandag:

Picasso billeder lavet af pap og mosgummi. Vi skal klippe former og figurer ud af mosgummi og på den måde skabe et ansigt som træder ud af billedet! Former og figurer males og dekoreres, og på denne måde skaber vi et 3D kunstværk.

Tirsdag:

Smykker og nøgleringe. I dag skal arbejde med en masse materialer. Vi skal bla. Skabe små fine vedhæng i cernit. Vi skal lærer hvordan man knytter i snor, samt hvordan man bruger glas og træperler til at dekorere sine smykker.

Onsdag:

I dag skal vi lave kreationer med ispinde. Vi skal bygge noget vi kan bruge derhjemme og derefter skal det dekorere det med flotte farver, smukke sten og bånd.

Torsdag:

I dag skal vi lave en magisk mekanisk box. Vi skal skabe en eventyrlig box hvor vi ved hjælp af et lille håndtag kan få ting til at bevæge sig. Det kan være en robot eller en smuk balletdanser der kan dreje rundt.

Fredag:

I dag skal vi rigtigt lege med det kreative, vi skal nemlig spille krea-udfordringen. Vi skal have alle mulige materialer i spil og skæbnen vil hjælpe os med hvad vi skal bygge. I spillet er der massere af krea udfordringer som vi skal bruge vores fantasi til at løse.

Indkøbskurv