Sommerkunstskole uge 31

DKK 499,00

Sommerkunstskolen er for dig der gerne vil have en kreativ sommer, med en masse sjove projekter. Du kommer til at lære nye krea teknikker og arbejde med en masse slags materialer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Sommerkunstskole

Alle dage er fra kl. 9-14. Vi begynder med morgenmad hvor vi taler om hvad vi skal i gang med.

Alle får udleveret en Krea Arbejdsbog som vi skal bruge når vi skal skitsere og designe vores kunstværker, det også i bogen vi gemmer det vi lærer undervejs.

Alle skal selv medbringe madpakke til frokost, vi servere saft og vand.

Det er muligt at aflevere allerede kl.8 og hente kl.15 hvis man har brug for det. Dette aftales med os på forhånd.

Alle materialer, drikkevarer og morgenmaden er inkluderet i prisen.

Obs: Hvis man ønsker flere dage, skal man tilføje de dage man ønsker til kurven.

Mandag:

I dag skal vi skabe en steampunk æske. Vi skal bruge mosgummi og flæk ærter, for at give den det helt rigtige mystiske og vilde udseende.

Tirsdag:

I dag skal vi skabe en skulptur, men ikke helt som vi kender dem. Vi skaber skulpturen med bonzai tråd og en nylonstrømpe. Efterfølgende skal skulpturen dekoreres med farver.

Onsdag:

Smykker og nøgleringe. I dag skal arbejde med en masse materialer. Vi skal bla. Skabe små fine vedhæng i cernit. Vi skal lærer hvordan man knytter i snor, samt hvordan man bruger glas og træperler til at dekorere sine smykker.

Torsdag:

I dag skal vi lave et glas om til en vase med støbegips og mosaiksten. Vaserne skaber vi med gipspulver som vi blander med farve og mosaik sten.

Fredag:

I dag skal vi skabe et kunstværk med mosaik. Vi skal selv klippe vores mosaik stykker så de bliver præcis som vi gerne vil have dem.

Dag

Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag

Indkøbskurv